Paintball je strateško taktična igra, katere bistvo je aktivnost v naravi predvsem pa druženje. ob obisku poligona kmalu lahko ugotovimo, da je paintball športna aktivnost, ki je primerna za vse starostne skupine. Priljubljena je tako med otroci kot tudi med odraslimi. Pri igri potrebujete športno puško z barvnimi kroglicami, pri kateri s pomočjo plina ali zraka izstreljujete barvne kroglice v soigralce. Puška ima domet tudi do 150 metrov. Pri nas nam priljubljeno igro ponujajo v paintball Ljubljana. Izbirate lahko med športno sprostitvijo ali morebiti zabavo s prijatelji ali poslovnimi partnerji. Poligon pa je lahko tudi možnost povezovanja, zato se za rezervacijo igre odloča vse vem podjetij, ki a čas izkoristijo za povezovanje in team building – ge. Bistveno, je da paintball Ljubljana poskrbi za razvedrilo, gibanje predvsem pa druženje.

Vse igre, ki jih ponuja paintball Ljubljana potekajo, na poligonih, v neokrnjeni naravi, ki se nahaja v Krajinskem parku Ljubljansko barje. Tako se za zabavo s prijatelji lahko odločite kadarkoli želite, saj je park dostopen skozi vso leto. Za zabavno adrenalinsko se lahko odločite ter ga izkusite skupaj s svojimi prijatelji ali družinskimi člani.

paintball Ljubljana

Ob prihodu ste deležni predstavitvene demonstraciji, ki vas seznani z vsemi potrebnimi pravili ter možnostmi tekom same igre. Po predstavitvi vas inštruktor razdeli v skupine in adrenalinska zabava se začne. Od izbranega paketa igre je odvisno za koliko časa si najamete prostor. Med samo igro vam paintball Ljubljana nudi tudi piknik prostor kjer se lahko okrepčate pred nadaljevanjem igre. Vsak program ima v svojem paketu določeno število kroglic. V kolikor vam jih zmanjka, pa si jih lahko kupite tudi med samo igro. Lahko pa poudarimo, da je paintball Ljubljana poskrbel za uporabo kroglic iz biorazgradljivega materiala. Paket stotih kroglic vas stane 5EUR.

Obiščite paintball Ljubljana za sprostitev in zabavo in nepozabno doživetje s svojimi prijatelji.