Žari pridejo prav vse leto, neglede na letni čas, še posebej, če so premično in jih lahko postavite, pripeljete ali prinesete kamor koli, na teraso, vrt la iv kuhinjo. Lahko tudi v garažo ali k sosedu. Zakaj ne bi imeli nečesa, kar vam vsak dan omogoči super hrano, kot so vrhunski žari, ki spečejo hrano tako slastno, da jo boste hoteli peči kar vsak dan.

žari

Kaj lahko spečete na električnih in plinskih žarih? Praktično prav vse, od zelenjave, mesa, sira, rib in jabolk pa krompirja pa še kaj bi se našlo. Pomislite na slastne čevapčiče, zrezke, sočne ribe, pečen sira, papriko ali drugo zelenjavo, kar obliznili bi si prste mar ne. To imate sedaj lahko tudi vi doma kadarkoli.

Prednostni žari so lahko in majhni, lahko jih imate kjer koli, na mizi ali tudi na lastnem stojalu. Stojala imajo lahko predale in vse, kar potrebujete za dobro peko ter zaščito pred vetrom, če boste pekli zunaj. Pečete pa lahko kadarkoli tudi pozimi če se dobro oblečete zunaj na terasi ali balkonu in vrtu. Če ne morete biti drugače na svežem zraku, izkoristite kuhanje za tovrstno popestrite in dihanje svežega kisika.

Vrhunski žari ali na plin ali električni že čakajo na vas, da jih uporabite, kakor želite in kolikor pogosto hočete. Kdor bi rad električnega, ni težave, le da boste orali imeti podaljšek ,če boste zunaj.

Plinski žari pa delujejo na plinske bombe in majhno bombo lahko kamorkoli nesete s seboj tudi na izlet ali na morje pa boste imeli tudi tam svoj žar ter zabavo za prijatelje in družino. To pa se res splača mar ne za kakovostno super hrano. Da ne boste potem pozabili kdaj uporabiti tudi lastne kuhinje. Ponavadi tisti, ki imajo žar, zaradi okusne hrane uporabljajo samo njega in ničesar drugega, pa še zelo hitro je vse narejeno.