Radi preživljate čas zunaj in bi si radi pripravili okusno kosilo z vašo družino kar na vašem vrtu? Prava rešitev za vas so vrtni kamini. Vrtni kamini so vrunski dodatki za vaš vrt. Lahko vas bodo greli pozimi in nikoli ne boste lačni. V pečarstvu Hrovat se že več kot 60 let ukvarjajo z izdelavo unikatnih vrtnih kaminov. Ukvarjajo se z samim načrtovanjem vrtnih kaminov in jih prilagajajo željam kupcev. Poleg vrtnih kaminov izdelujejo tudi zidane letne kuhinje, žare in pizza peči. Seveda imate na voljo za izbiro tudi tipske vrtne kamine priznanih evropskih dovabviteljev. Zaposleni pečarstva Hrovat bodo prišli k vam na dom, si ogledali okolico vašega bodočega kamina in vam bodo svetovali, kakšen kamin bi bil ravno pravšnji za vaš dom. Skupaj ga boste dizajnali, tako da boste vi zadovoljni z njim. Vrtni kamin se mora prilagoditi vaši okolici, kar je odvisno od ostalih elementov vaše vrtne kuhinje.

vrtni kamini

Ni boljšega, kot imeti doma piknik. Uživati z prijatelji in sorodniki ob peki okusnih rib na vašem novem vrtnem kaminu. Vrtni kamini bodo popestrili vašo letno kuhinjo. Letne kuhinje so dan danes že zelo popularen element vsake hiše. Zakaj? Ker ljudje raje preživljamo naš čas zunaj na svežem zraku, torej zakaj nebi imeli še manjše kuhinje kar zunaj na našem vrtu. Z vrtnimi kamini boste lahko tudi prišparali na vaši kurjavi.

Če pa želite, imate v trgovini na voljo tudi pizza peči in žare. Vsi vemo tisti občutek, ko zavohamo vonj po sveže pečeni krušni pici ali pa svežem mesu. Sploh bo pa to zadovoljen občutek, če bomo to zavohali doma na našem vrtu.

Na spletni strani trgovine Hrovat boste našli veliko uspešnih projektov. Morda bo kakšen od kaminov všeč ravno vam in si boste želeli enakega. Imate kakšrno koli vprašanje? Enostavno jih pokličite in prijazni svetovalci vam bodo pomagali pri vašem vprašanju.