Imate probleme z sončnimi žarki v vašem stanovanju? Potrebujete več sence? Senčila Kosec trade podjetja so visokokavostna in ugodna senčila za vsak dom. Senčila so eden izmed najbolj pomembnih elementov našega doma. Njihove primarne funkcije so, da preprečujejo sončnim žarkom vstop v našo hišo in pa preprečujejo pogled nepridipravom v naš dom. Senčila so tudi dobra zvočna in toplotna izolacija, pomagajo pa nam tudi pri sami zatemnitvi prostora. Vsak posameznik se rad počuti prijetno v svojem domu, kar pa je vse odvisno od njega. Sami moramo poskrbeti za kvalitetno opremo našega doma. 

senčila

V trgovini Kosec trade imate na voljo več vrst senčil. Na voljo imate zunanje in notranje žaluzije, rolete, screen rolo senčila, plise senčila, tende in polkna. Vsak posameznik se mora sam odločiti, katero senčilo je pravo za njegov dom. Notranje žaluzije so praktično primerne za vsak dom. Njihov izgled je estetski in pa preprečujejo vdor svetlobe v naš dom. Zunanje žaluzije so visoko kakovostne in pa odporne na vremenske vplive. Z njimi nimamo nobenega vzdrževanja. Rolete so pa najboljša zaščita pred sončnimi žarki, saj bomo z njimi najbolj zatemnili naše prostore. Screen rolo senčila so dobri toplotni izolator in primerna so tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Plise senčila so znane po lepem estetskem izgledu, katere bodo vaš dom spremenile na nov nivo. Na voljo imate več barvnih odtenkov. Tende je pa treba prilagoditi na strankine želje, saj ima vsak posameznik drugačne dimenzije vrat oziroma oken. Tende so dobra izbira, saj jih lahko enostavno pospravimo če jih ne potrebujemo. Polkna pa tudi dobro zatemnijo naše prostore in pa odbijajo vročino. Tako boste v vročnih dnevih lahko uživali v vaših domovih na hladnem. Polkna so na voljo v leseni ali pa aluminijasti izvedbi. 

Torej potrebujete nova senčila? Kontaktiraje prijazne svetovalce trgovine Kosec trade, kateri vam bodo svetovali pri izbiri senčil in vam pripravili ugodne ponudbe!