Rekamni panoji so nujni za oglaševanje, še posebej to velja za mesta in kraje, kjer je veliko ljudi, ki hodijo mimo peš ali s prevoznimi sredstvi, ki so počasnejša. Dokazano je, da oglaševanje preko tiskanih medijev na stavbah in stojalih poveča vašo prodajo za 20 %, kar lahko sami izračunate kaj za vas pomeni. Na tej povezavi reklamni panoji za vaš posel boste več izvedeli pav o plakatih, s katerimi lahko zasluzite več in pritegnete več strank, kot do sedaj. Klasični rekamni panoji ne pritegnejo toliko odziva kot taki, ki os posebni, preprosti, hitro berljivi ni estetski. Zato je dobro, da jih naredi nekdo, ki to res zna in ima bogate izkušnje.

rekamni panoji

Če se ozrete naokoli, boste ugotovili, da so rekamni panoji različnih velikosti in oblik povsod in da vas je verjetno konkurenca na tem področju že prehitela. Učinek lahko zmerite tudi sanmi tako, da takrat, ko so objavljeni plakati na stenah ali tablah ugotavljate, kako so do vas prišle stranke in koliko se je zanimanje povečalo. Nas učinkom pa boste gotovo presenečeni.

Ko se tiskajo in oblikujejo rekamni panoji, je treba upoštevati kar nekaj pravil, ki jih laiki ne obvladajo, zato je najbolje, da jih naredi dober strokovnjak, ki je bil že do sedaj uspešen, kar lahko seveda preverite. Daste mu podatke o proizvod ali storitve in naredil bo tak plakat, ki bo prodajal s pravo sliko in besedilom. Za to je treba imeti nekaj psihologije.

Ozrite se naokoli za drugimi plakati in videli boste, kateri rekamni panoji so tisti, ki pritegnejo vašo pozornost. Na to vižo je dobro narediti tudi vašega in seveda s tem, da mora izstopati od ostalih, da pritegne pozornost, ker ga drugače  nihče ne bo opazil. Takrat potem ni učinka. Na plakat pa obvezno dajte link do spletne strani in telefon a vprašajte stranko kako je za vas izvedela.