Se vam na nedeljsko popoldne zaželi meso iz žara, vendar nimate prav veliko časa za peko?

Trgovina Furlan: https://furlan.si/prodajni_program/plinski-zari/ ima izjemno rešitev za vas. Plinski žar je element, ki vam lahko lepo okrasi vašo okolico hiše. Namenjen je strastnim pekom na žaru. Ena njegovih največjih prednosti je, da se zelo hitro segreje in tako imate lahko hitro pečeno zelo okusno kosilo.

Ponujajo vam različne vrste plinskih žarov. Namizni plinski žar je namenjen, da ga postavite na mizo, kjer ga imate med celo peko. Je zelo priročen, vendar ga morate položiti na neko višjo površino, ali pa morate biti sklonjeni, kar pa ni dobro za našo držo.

Plinski žar na stojalu je zelo popularen plinski žar, saj ima ob strani dve polički, na katero lahko položite pribor in posodo, na spodnjo polico pa lahko postavite plinsko bombo, ki je potrebna. Je primeren za okolico doma, za nedeljske družinske piknike in zabave.

plisni zari

Plinski žar z nogami lahko postavite na kakršno koli površino in je primeren tudi za ljudi, ki imajo težave s hrbtom, saj je visok.

Najbolj prodajan pa je plinski žar z nogami in policami. Ima primerne dve stranski polički, spodnjo polico in pa nogice, da ga lahko postavite na različne površine.

Ob nakupu plinskih žarov, ki so redne cene vam ponujajo rudi preproste plinske žare, ki so v akcijski ceni. Kot dodatke pa si lahko privoščite pokrove in nogice različnih velikosti in materialov.

Velika prednost plinskih žarov napram žarov na oglje je, da je čiščenje žara na plin precej enostavneje, saj ne potrebujete umiti vsake reže na mrežici.

Kaj je boljšega kot nedeljsko kosilo iz plinskega žara? Obiščite našo trgovino Furlan, ki se nahaja v Portorožu, ali pa si plinski žar katere koli vrste zagotovite na naši spletni trgovini, kjer imate veliko načinov za potrjevanje plačila. Za dodatna vprašanja vam je trgovina Furlan na voljo tudi na socialnih omrežjih.