Obloženi kruhki, ki si jih lahko ogledate tudi tukaj, so več kot odličen prigrizek, malica primerni pa so tudi za pogostitev, prepričani smo, da bodo vaši gostje navdušeni. Obloženi kruhki, nam dajejo neskončno možnosti za ustvarjanje in kombinacije okusov, naredimo si jih lahko čisto po svoje, edina meja je naša domišljija. Obloženi kruhki so primerni tako za domače pogostitve kot tudi za pogostitve na posebnih dogodkih, obloženi kruhki, so zagotovo del vsakega cateringa, ki poteka za različne priložnosti. Obloženi kruhki so lahko narejeni zelo hitro, vse kar potrebujete je nekaj sestavin in pa nekaj domišljije. Kakšni pa so vaši najljubši obloženi kruhki? V kolikor nimate nobene dobre ideje, potem vam bomo predstavili nekaj idej kako lahko pogostite svoje goste in jih navdušite s preprosto, pa vendar zelo lahko tudi nasitno jedjo. Obloženi kruhki so lahko postreženi tako za obiske, zabave, rojstne dneve, praznovanja ali pa najrazličnejše dogodke.

Klasični obloženi kruhki – najbolj klasični obloženi kruhki so zagotovo tisti, kjer vzamemo francosko štruco in jo narežemo na “šnite” nato pa nanjo položimo poljubno jed, kot so lahko najrazličnejši koščki salame, pri čemer je izbira odvisna predvsem od našega okusa oziroma okusa naših povabljencev, lahko postrežemo s salamo ali pa suhimi mesninami, ki jih dodamo še košček sira, olivo, papriko ali pa kisle kumarice. Zagotavljamo vam da bodo nat takšnimi obloženimi kruhki gostje navdušeni. Če želite osvežiti jed pa obloženim kruhkom dodajte še kakšen poseben namaz. Ste vi in vaši najbližji ljubitelji morskega? Potem vas bodo obloženi kruhki z lososom zagotovo navdušili. Zopet vzamete kruhke, lahko tudi polnozrnatega, mu dodate avokadov namaz ali pa sirni, ter košček dimljenega lososa. Po želji lahko dodate še kakšno zelenjavo ali pa morda rukolo in vaš obloženi kruhek je pripravljen. Možnosti sestavljana okusom pa je seveda neomejeno. Izbirate lahko med različnimi kruhki, sestavinami, namazi in dodatki kot so zelenjava ali pa morda oreščki, tudi kakšno sadje pri obloženih kruhkih sem ter tja ne bo odveč.