Ženski parfum, je kot modni dodatek. Vsaka rada, po tem ko se uredi, tudi lepo diši, saj to doda ženski nek poseben sijaj in tudi prepoznaven vonj, takšnega mišljenja so tudi pri https://unikatna-slovenija.si/parfumi/zenski-parfumi/ Izbira parfuma pa je vse prej kot lahka. Pomembno je, da izberemo parfum, ki oddaja lep vonj, nikakor ne sme biti premočan, saj to odbija ljudi. Ženski parfum na nek način izraža osebnost in stil ženske, tako kot to naredijo njena torbica, oblačila, nakit in ostali modni dodatki, ki jih rada uporablja. Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, če se boste morda kdaj znašli, ali pa ste ravno v dilemi, ko nakupujete nov parfum, pa ne veste za katerega bi se odločili.

Nekdaj, smo bili navajeni, da ženski parfum nanašamo na oblačila, vsekakor pa je za nekatere bolj privlačno, da ga nanesemo in podrgnemo na zapestju ali na vratu. Zanimivost, ki jo marsikdo ne ve pa je, da s tem lahko popolnoma spremenimo vonj, ki ga ima parfum. Z drgnjenjem se parfum vpije v kožo, kar povzroči mešanje encimov. Če želimo, da je nanos in vonj našega parfuma kar se da čim bolj učinkovito, je najboljše, da ga razpršimo na zapestje, ter pustimo da se popolnoma posuši, brez da bi ga vtirali v kožo. Ženski parfum se bo sam vpil v kožo in tako oddajal prijeten vonj.

Verjetno, ste se že kdaj sprehajali poleti na plaži, ko je šla mimo vas ženska pa ste zavohali močan vonj. Verjetno zato, ker si je gospa ali gospodična pred izhodom iz hiše nanesla ženski parfum, le-ta pa se je zmešal s poletno vročino. Predvsem, so na visoke poletne temperature občutljivi cvetlični parfumi, ki imajo na začetku močan vonj nato pa kmalu izgubijo svojo vrednost in nam tako ne služijo dolgo, ravno tako, pa so občutljivi tudi na vlago. Pomembni pa je tudi, da se zavedamo, da smo pri nanosu parfuma minimalistični. Za prijeten učinek je potrebna majhna količina nanosa, ki omogoča da se parfum lepo razprši in oddaja prijeten vonj skozi cel dan.