Zelena trgovina ponuja široko paleto eko izdelkov. Pri podjetju menijo, da ima lahko vsak izdelek svojo zgodbo in je le-tako še bolj zanimiv za kupce. Zelena trgovina ponuja široko paleto naravnih izdelkov, za katere lahko garantirajo da so narejeni popolnoma naravno. Vsi izdelki so narejeni tako, da so prijazni okolju, tako sami izdelki kot tudi njihova pridelava ne škoduje okolju. Ne glede na vse, se tehnologija razvoja ravno tako pa tudi samo mišljenje, ki ga kupci ustvarjamo pri nakupih. Postali smo bolj ekološko ozaveščeni, zato nam je mar kje in kaj kupujemo. Pomembno nam je, da so izdelki naravni pa ne samo hrana, za katero želimo da je biološko pridelana, tudi za druge izdelke, kjer se vse bolj želimo izogniti plastiki, ki škoduje okolju posledično pa seveda tudi našemu zdravju, pomembno je, da se zavedamo pomena ekologije in varovanja okolja ter našega zdravja.

Seveda pa se spremembe ne morejo zgoditi čez noč, zato so trgovine kot je zelena trgovina še toliko bolj pomembne saj počasi a vztrajno pripomorejo k boljšemu jutri. Vsaka sprememba zahteva svoj čas, ko govorimo o tako velikih spremembah pa je ta še bolj pomemben, saj ne moremo spremeniti človeških navad tako na hitro še manj pa celotne industrije, ki sodeluje z nami. Vendar pa okolju prijazni izdelki prinašajo veliko več koristi, kot se jih mi sami zavedamo. Poleg velikega zadovoljstva, naši blagovni znamki daje veliko prednost in boljši ugled, z njimi pa tudi bolj zadovoljne pripadnike, tako kupce kot zaposlene. Pri tem pa se zavedamo tudi, da zaradi našega varovanja okolja ne trpimo ne mi, ne tisti soljudje okoli nas in pa seveda tudi živali, ki so zaradi onesnaženosti prikrajšana za boljše življenje.

Zelena trgovina predstavlja veliko eko izdelkov med njimi tudi zdrava ležišča, izdelke za kuhinjo, otroško sobo, kopalnico, oblačila in obutev ter tudi eko kozmetiko.