Zdravje je med ljudmi ena najvišje rangiranih vrednot, ki v času epidemije še dodatno pridobiva na svojem pomenu. Idealno bi bili imeti okoli sebe nekoga, ki bi nas neprestano opominjal na vse dejavnosti, ki škodujejo našemu zdravju, in nam hkrati svetoval in nas podpiral v situacijah, ko smo v dvomu. Vse to in še več nam ponuja program Varuh zdravja zavarovalnice Vzajemna.

Pri tem ne gre za tipično zavarovanje, saj s tem programom našega zdravja ne le zavarujemo, ampak poskrbimo za preventivo. Celoten program je osredotočen na ohranjanje zdravega načina življenja in s tem povezanih dejavnosti. Zato imajo vsi člani prost dostop do različnih vadbenih programov in drugih aktivnosti, v katerih lahko res uživajo.

varuh zdravja

Z Varuhom zdravja do dodatnih ugodnosti

Vsi, ki se odločite za včlanitev v program Varuh zdravja, pa boste deležni še mnogih dodatnih ugodnosti. Te vam bodo pomagala ohranjati vaše zdravje in telo v najboljši psihofizični kondiciji, da se boste na ta način lažje spopadali z vsakodnevnim stresom. S programom boste najbolje poskrbeli za svoje telo in duha.

V sklopu programa boste deležni brezplačnih preventivnih dejavnosti, kot so na primer meritve krvnega sladkorja, tlaka in holesterola. V okviru mreže izvajalcev zdravstvenih storitev, se lahko naročite za pregled pri specialistih in poiščete najkrajšo čakalno dobo. Na voljo pa so vam tudi brezplačne rekreativne vadbe, bogat izbor aranžmajev za aktivni oddih in številne ugodnosti pri nakupu športne opreme.

Program Varuh zdravja se prilagaja različnim potrebam zavarovancev

Verjetno se sprašujete, kako najhitreje postati član programa Varuh zdravje? Osnovnega paketa ugodnosti boste deležni že s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri zavarovalnici Vzajemna, ali katerega koli drugega zavarovanja s trajanjem 12 mesecev. Aktivni program Varuh zdravja priporočamo vsem osebam z aktivnim življenjskim slogom, saj boste med ugodnostmi našli pester izbor strokovnih vadb.

Za vse mlade je namenjen program Mladi, ko vključuje ugodnosti, ki so pisane na kožo mlajšim ljudem. Za vse tiste, ki pa se še posebej zavedate tveganj povezanih z najpogostejšimi težjimi boleznimi, pa priporočamo program Varni. Najcelovitejšega programa aktivnega varovanja zdravja boste deležni vsi tisti, ki se boste odločili za Premium program Varuh zdravja ali Premium Plus.