Če smo v nosečnosti oziroma se želimo prepričati ali smo res noseči lahko obiščemo ultrazvok trebuha Ljubljana, kjer nam bo dr. Maja Podkrajšek povedala kaj lahko pričakujemo in kako naj se pripravimo. Prav tako bomo lahko dobili slike našega trebuha. Večina jih pomisli da je ultrazvok trebuha samo za noseče ženske, vendar se lahko ultrazvok trebuha opravlja tudi za jetra , žolčne vode, trebušno slinavko, vranico, žleza, ledvici, aorto, večje žile, povečane bezgavke, zadebeljene črevesne stene, preiskave trebuha pri moških in pa pri ženskah.

ultrazvok trebuha Ljubljana

Pri ultrazvok trebuha Ljubljana nam ponujajo dobre izvide oziroma malo drugače rečeno, nam ponujajo direktne in pravilne izvide brez napak, saj so tudi zaposleni strokovnjaki, katerim lahko zaupate. Prav tako pa je ultrazvok trebuha ljubljana zelo dobra odločitev ne le ker so tam zaposleni strokovnjaki ampak tudi zaradi prijaznosti vseh zaposlenih in lepega ravnanja z vami, ter nudili vam bodo vso pomoč, ki jo rabite in to čim prej, da boste lahko tudi čim prej okrevali.

Ultrazvok trebuha lahko prikaže kar nekaj resnih bolezni za katere nismo vedeli, da jih imamo saj je bila še tako ne razvita, da simptomov še nismo imeli. Ene od najpogostejših boleznih, ki jih lahko izvemo z ultrazvokom so maščobna infiltracija ali steatoza jeter (pri sladkornih bolnikih, tistih ki pijejo alkohol, ali pa zaradi kemoterapij), ciroza jeter (če uživamo preveč alkohola ali pa pri virusni okužbi jeter), žariščne spremembe v jetrih, žolčni kamni, polip na steni žolčnika, vnetje trebušne slinavke, povečana vranica, kamen v sečilih in njegovo lego, spremembe ledvic in nad levičnih žlezah, aneverzima aorte, povečane bezgavke, polipin na steni sečnega mehurja, kamen v sečnem mehurju, povečana prostata, miomi maternice, ciste jajčnikov, vnetje slepiča in pa prosto tekočino v trebušni votlini. Kar veliko bolezni kaj ne? Če želite tudi svoj ultrazvok, je ultrazvok trebuha Ljubljana prava rešitev za vas, da boste ostali zdravi.