Senčila na oknih so pomemben del. Ne samo, da vas ščitijo pred vdorom močnega sonca, temveč tudi pred kakšnimi radovednimi pogledi. Dajo pa seveda tudi nek videz vašemu domu. Super izbira so zagotovo rolo zavese, ki so danes vedno bolj priljubljene. To je dvižna zavesa, ki jo brez problema spustite in dvignete, saj ima takšen mehanizem. In ne samo to, te zavese dajo vašemu domu tudi moderen videz, kar je res super. Prav tako pa je v bistvu rolo zaves veliko vrst. Ker tako lahko izberete tudi gubani rolo ali pa potem kaj drugega. Kakovostne rolo zavese za vaš dom lahko kupite v Zavese Daša, kjer imate veliko izbiro ugodnih in kakovostnih zaves.

rolo zavese

Rolo zavese si lahko montirate ali na strop ali pa na steno. Se pa lahko kupijo tudi takšne, ki pa jih lahko montirate kar na okno. To je rešitev, če mogoče ne morete le teh dati ne na steno in ne na okno. Danes je vedno bolj priljubljeni gubani rolo, ki sem ga omenila že prej. Ta da tudi nek poseben čar vsakemu prostoru in oknu. Je lahko tudi samo kot kakšna dekoracija, ker tako lepo izgleda. Mogoče se vam zdaj vidi, zakaj bi imeli ta rolo, če pa je drugi raven in brez gub. Ampak, ko bodo rolo zavese, ki so zgubane enkrat vaše, boste videli, zakaj je drugim to tako všeč.

Vse rolo zavese so tudi ene izmed najbolj kakovostnih senčil. Tudi vzdrževanje le teh ni težavno in zato se tudi izplača kupiti le te. Tudi cena teh senčil ni tako visoka, da jih ne bi mogel imeti doma vsakdo, ki si to želi. Lahko jih kupite v različnih merah in tudi v različnih barvah. Barve pa kot sami veste lahko samo popestrijo vaš prostor, zato si le kupite barvne zavese, ker ne boste s tem nič zgrešili.