Mini stretch folija je zelo priročna za uporabo doma, v pisarni, skladišču ali podjetju. To je stretch folija – nekoliko manjša od klasičnih folij zato, da se z njo lahko zavije tudi manjše stvari, kot so hrana in pošiljke ter predmeti. Največkrat je mini stretch folija iz nano materiala, ki je bolj obstojen in močnejši, zato se ga porabi manj in je taka folija tanjša ter tudi cenejša. To enako velja tudi za klasične in nestandardne stretch folije, ki se uporabljajo v industriji in podjetjih ter tudi v zasebnih gospodinjstvih.

mini stretch folija

Mini stretch folija je največkrat na držalu, da se zaščitijo roke in da je lažje z njo zavijati okoli predmetov, ker se skoraj praviloma z njo zavija ročno, saj je manjša. Gre za najbolj uporabno folijo med vsemi folijami, če gledamo splošno uporabo.

Nabavite jo lahko v več različicah. Lahko so prozorne, takih se največ naroči, ali pa so obarvane in neprosojne. Nekateri imajo radi, da so na njih tudi logotipi ter slogani njihovega podjetja. Vse to se da urediti in natisniti brez težav.

Tudi, če potrebujete folijo, ki je posebne manjše dimenzije, se mini stretch folija lahko prilagodi vašim potrebam, kar se dimenzij in navitja tiče. Potrebno je, da se pogovorite proizvajalcem, kaj je za vas najbolje in kako boste najcenejše prišli skozi, ker so nekatere stvari, ki jih morda ne veste in boste s tem prihranili na stroških za zavijanje.

Mini stretch folija je med najbolj uporabnimi med vsemi, zato mora biti v vsakem podjetju in tudi v gospodinjstvu vedno na razpolago za katero koli zavijanje, saj zaščitite predmete pred bakterijami, prahom in tudi pred poškodbami, še posebej med transportom. Ker se dobro razteguje, lahko tesno povijete predmete in tako preprečite odstop vlagi ter drugim vplivom da bi prišli od vsebine zavitja.

Z raztegljivo folijo lahko povežete tudi med seboj več predmetov, da se med prenašanjem ali s transportom ne razsujejo, saj je dovolj močna, da zadrži precejšnje sile in pritiske. Če je še nimate, boste kmalu ugotovili, kako zelo je uporabna, zato jo naročite čim prej. Če še niste prepričani, jo najprej preizkusite. Za vas bo to res dobra izkušnja.