Je pa tudi ena stvar na svetu lahko rečemo, ki pa je samo problem žensk. Tukaj pa res naši moški nimajo nič skupnega , lahko rečemo hvala bogu, da nimajo te težave. Mogoče si že kdo predstavlja o čem bo danes govora, govorili bomo o ženskih težavah to je menstruacija. Za nekatere je to prava nadloga, ker imajo ogromne bolečine. Nekoč ni bilo vložkov, potem so prišli ven vložki, kasneje tamponi, danes pa je tukaj še ena stvar, ki je vedno bolj popularna. To je menstrualna skodelica, ki jo uporablja vedno več žensk. Težav z menstruacijo med dopustom sedaj ni več, saj jo lahko takrat uporabimo brez težav.

menstrualna skodelica

Največja težava nam ženskam je takrat, ko gremo na dopust in se ne moremo kopat. No nekoč je bilo tako, ko so prišli ven tamponi smo uporabljale takrat tampone. Ampak nekatere s tem nismo bile najbolj zadovoljne. Ko je prišla ven menstrualna skodelica je ta težava rešena. Piše in nekatere ženske so potrdile, da jo lahko imamo 12 ur vstavljeno in je ni potrebe prej izprazniti. Dovolj je velika, za našo krvavenje. Nekatere še imamo vedno pomisleke o njej, prav tako jaz sama. Mene najbolj skrbi kako si jo bom vstavila in nato ven vzela. Čeprav je danes na internetu ogromno teh video posnetkov in govora, ampak si nekako ne upam. Menstrualna skodelica je namenjena vsem ženskam, pravijo, da ni še primerna za deklice, ki še niso imele spolnih odnosov.

Menstrualna skodelica ima poseben vakum, ko se vstavi v samo nožnico. Zato ne more puščati. Lahko ste brez skrbi, prav tako se lahko z njo kopate. Ko greste na stranišče jo odstranite, opravite potrebo ter jo izpraznite in umijete. Malo kje je poleg školjke umivalnik, zato imejte vedno poleg steklenico z vodo. Menstrualna skodelica ni draga, prav tako jo danes dobite že skoraj povsod. Na spletni strani zgoraj najdete še ogromno podatkov.