Znamko otroških oblačil Medora je v lasti družine (Nina, Matej in mali Svit), njihova oblačila so personalizirana, nežna na otip in narejena z ljubeznijo, seveda v Sloveniji. Ogledate si jih lahko na spletni strani https://medora.si/.

medora

Medora oblačila za malčke so narejena z ljubeznijo, v Sloveniji.

Vsa zgodba se je začela zelo spontano, ko sta pričakovala Svita, sta opazila, da so otroška oblačila na trgu večinoma slabe kakovosti. Prijatelji z otroki so jima to tudi potrdili, saj se oblačila že po nekajkratni uporabi trgajo, barve hitro zbledijo, se zmuckajo, delajo se kolenčka, gumbi trgajo tkanino, smrdijo po barvilih in kemikalijah, s katerimi so obdelana itd. Že res, da malčki hitro prerastejo oblačila, ampak vseeno kakovost oblačil nikoli ne sme biti vprašljiva. Še posebej, ko je govora o otroških oblačilih, ki se ves dan dotikajo nežne in občutljive otroške kože. Zato sta šla v akcijo, saj sta želela sinku ponuditi ročno sešita, udobna in kakovostna oblačila, ki se ne obrabijo, so izdelana iz najboljših in naravnih materialov, narejena v Sloveniji in zašita z ljubeznijo. In enako želita tudi za vaše otroke.

Ustvarila sta znamko otroških oblačil Medora
Vsa oblačila Medora ustrezajo 3 ključnim kriterijem in sicer, se morajo otroci v njih počutiti udobno, oblačila morajo “dihati” in ne smejo biti narejena iz materialov, ki so jih predhodno obdelali s kemikalijami. Zato so oblačila izdelana iz naravnih materialov, kar dokazujejo z:
• Oeko-Tex standard 100 certifikatom – kar pomeni, da so bili vsi materiali testirani in ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi.
• GOTS certifikatom – le ta predstavlja najvišji standard pri zagotavljanju kakovostnega, zdravega in varnega tekstila.
Naravnim materialom je dodanega še malo elastana, saj otroška oblačila ne morejo biti zares udobna, če niso vsaj malo raztegljiva.

Oblačila Medora lahko po želji personalizirate – nanje vam lahko všijejo malčkovo ime ali pa kaj drugega po vaših željah. Zato ne odlašajte in preverite njihovo ponudbo na spletni strani Medora.