Kako pobeliti zobe najhitreje, se vpraša vsak, ki ima težave s temnimi zobmi ali oblogami. Zobje lahko postanejo sivi ali rumeno sivi zaradi kave, čokolade, čaja, vina in drugih snovi, ki pobarvajo zobe. Vsekakor je beljenje zob možno na dva načina in sicer vam jih lahko pobeli zobozdravnik ali pa ji skušate pobeliti sami. Znano je, da je za to najboljša jabolčna kislina torej da jeste jabolka. Vendar, če jih preveč uživate, lahko dobite sladkorno bolezen in karies, kar spet ni v redu. Ko se sprašujete, kako pobeliti zobe, je morda res najbolje, da obiščete zdravnika ali ustnega higienika, ki vam zobe pobelita hitro in enostavno ter dokaj trajno.

kako pobeliti zobe

Kako pobeliti zobe ni več vprašanje. Nekateri imajo idejo, da se da zobe super pobeliti z limono ali kisom. No je sicer res v teoriji. Morate pa vedeti, da kisline zobe razjedajo, ne samo zobne obloge in umazanijo in sčasoma lahko postanejo tanki in porozni ter se začno drobiti. Zato največkrat domače beljenje zob ne uspe ampak se lahko naredi še večja škoda. Torej je beljenje zob dobro prepustiti strokovnjakom, ki vedo kaj delajo in imajo za to priprave, orodja ter snovi, ki zobem pomagajo in jih ne uničijo. Ampak kako pobeliti zobe?

Kako pobeliti zobe je vprašanje zato, ker jih je možno pitiable na več načinov. En način je b rušenje. Če to pomaga, je super. Odstranitev oblog pomaga večini, kar se naredi ne nekaj let. Če pa to ne pomaga, pa obstaja druga varianta, ki je precej naravna in zaščiti tudi zobe same. Ti so zobne keramične  luske, ki se nalepijo na zobe. Ne samo, da lahko0 izberete take barve, kot si jih želite, od snežno bele do malo rumenkaste, vmes pa je kar nekaj odtenkov. Ampak lahko tudi zobe popravite z njimi tako, da so ravni, lepi in brez prevelikih razmikov.