Pozimi nimate doma prostora za hramba počitniških prikolic?

Potem je podjetje Parkiraj pravilna izbira za vas. Če nimate prostora za hrambo vaše prikolice, vam omogočijo parkirišče, kjer lahko v času zimovanja hranite prikolice. Hramba prikolic je idealna priložnost za hranjenje vaše prikolice med časom, ko ne obiskujete morja, oziroma prizorišča, kjer se vaša prikolica nahaja. Hramba prikolic v domači okolici je dobra odločitev do časa, ko se za parkirišča začenjajo pobirati denarne kazni, in ko se prikažejo ne željene osebe, ki želijo škodovati vaši prikolici.

Parkirišča podjetja Parkiraj avtodom se nahaja v okolici Ljubljane. Namenjeno je hrambi prikolic v času, ko je ni v uporabi. V njej poteka tako hramba prikolic kot shranjevanje avtodomov ali drugih počitniških vozil. Parkirišče je zaradi varnosti ograjeno z dva metra visoko ograjo, ima pa tudi najnovejši nadzorni sistem. Celotno parkirišče je moderno. Novost so magnetne kartice, preko katerih lahko pogledate vaše vozilo kadar koli želite in se prepričate, da je v dobrih rokah. Tako je hramba prikolic enostavna in tudi varna. Se pravi parkirišče podjetja Parkiraj avtodom vam nudi varnost z video nadzorom in varnostno ograjo, nudi vam vsakodnevni celodnevni dostop do ogleda vaše prikolice. Prav tako lahko vašo prikolico kadar se vam poželi obiščete, saj imajo enostavne električne priključke ter kemično stranišče. Za ponudbo se lahko dogovorite z ponudniki, in se tako dogovorite za ceno, saj ponudbe ponujajo različne možnosti in so tako tudi cenovno različne.

hramba prikolic

Po navadi se ljudje za hrambo prikolic odločajo v času jeseni in zime, ko prikolice ne uporabljajo. Tako lahko prikolico mirno parkirajo in jo pustijo v skrbi drugim. Za dodatna vprašanja in kakršna koli zanimanja lahko pišete podjetju Parkiraj avtodom na njihov e-mail račun, ki ga najdete na spletni strani ali pa jih pokličete na kontaktno številko. S partnerji se lahko skupno odločite, katera ponudba za hrambo prikolice vam najbolj ustreza. O samem opisu parkirišča pa si lahko preberete na njihovi spletni strani.