Fizioterapija Maribor je ena najbolj inovativnih fizioterapij pri nas in se izvaja na domu. Ker vas prej brezplačno pregledajo, je fizioterapija Maribor izjemno uspešna v 98 %, saj vam pošteno povedo možnosti izida, čas terapije in stopnjo napredka, ki jo iz izkušenj pričakujejo. Na podlagi jasnih informacij se lahko odločite za terapijo. Da je ta terapija tako uspešna pripomore tudi to, da se izvaja doma, kjer pacient ne čuti pritiska in je sproščen. Nepokretni in slabo pokreni pacienti so zelo zadovoljni, da jim ni treba obremenjevati domačih in nekako priti do ordinacije, ker je to zanje resnično velik podvig. Že preoblačenje je izziv.

fizioterapija Maribor

Fizioterapija Maribor je prva uvedla strokovno pomoč na domu z usposobljenimi fizioterapevti, ki obvladajo psihologijo. Njihova naloga je tudi, da prijazno in na strokoven način pomagajo pacientu, ki je depresiven in prestrašen do tega, da jim vlijejo voljo, upanje ter veselje do vaj. Ko jim to uspe, je uspeh že na pol poti.

Vendar pa fizioterapija Maribor ne ponuja samo fizioterapije na domu, ampak tudi na daljavo preko računalnika in interneta. Nekateri bolniki ne morejo sprejeti fizioterapevta zaradi bolezni ali okužbe in so lahko tudi v karanteni. Ker je pomembno, da se fizioterapija izvaja pogosto in se začne čim prej, je dobrodošlo, da pacient preko monitorja sledi terapevtu in vadi.

Fizioterapija Maribor je izjemno kvalitetna in uspešna storitev, ki se vam jo splača najeti zase in za svoje najbližje, če hočete dober uspeh. Po bolezni, infarktu, kapi, pri osteoporozi in poškodbah telo pozabi, kako se mora gibati in mišice ter kite oslabijo. Fizioterapija je edina, ki lahko resnično kvalitetno in pravilno pomaga, saj z vami dela strokovnjak.

Strokovnjaki pravijo, da morajo delati s pacienti previdno, da ne poslabšajo določene situacije na račun druge bolezni. Zato vas bodo obravnavali vedno le celostno. Napredovali boste po korakih in sklopih ter v skladu s tem, kako se boste zavzeli zase.