Ni lepšega občutka, kot je občutek svežine, ki vas prevzame, ko oblečete sveže, omamno dišeče perilo. To se lahko zgodi samo takrat, ko je perilo učinkovito oprano s kvalitetnim pralnim sredstvom. Pogosto pa se zgodi, da perilo po pranju sicer osvežujoče diši, potem pa nadaljuje svojo pot v sušilni stroj. Ko iz sušilnega stroja poberete posušeno perilo, pa ni ne duha ne sluha o prejšnjem vonju. Vam je kaj znano? Zagotovo bi radi, da perilo kljub temu še vedno diši. Kaj storiti? Rešitev se skriva v štirih besedah: dišava za sušilni stroj.

Novi Mielejevi dišavni vložki perilo med sušenjem obdajo z vašim najljubšim vonjem. S svojim sušilnim strojem Miele lahko odslej uživate v posebnem ugodju, ki vam ga nudi dolgotrajna harmonična dišava. Perilo ne bo samo mehko, ampak tudi čudovito dišeče – kar do štiri tedne. Tudi, če ga pospravite v omaro. Uživajte v brezhibni svežini in se prepustite Mielejevim čarobnim vonjem – to je povsem novo izkustvo, ki vam ne sme uiti. Na voljo je več različnih vonjev, med katerimi lahko izberete tistega, ki vam je najbolj pri srcu.

Se sprašujete, kako dišavo za sušilni stroj uporabiti? Povsem enostavno. Dišavni vložek preprosto vstavite v lahko dostopen filter za puhaste delce, od koder bo enakomerno sproščal svojo nežno dišavo na vaše perilo. Z vrtenjem vložka lahko določite intenzivnost vonja, kakor vam najbolj ustreza. Nekaterim so namreč všeč bolj močni vonji, drugim spet bolj blagi. Prilagodite vonj, kot ga imate najraje, in se prepustite edinstvenemu doživetju svežine ob vsakem sušenju perila.