Čebelarstvo je zelo star poklic, ki prinaša med. Med pa vsi poznamo, je sladek in zdravilen. Izvrsten za zajtrk in napitke. Čebelarstvo Kapun proizvaja odličen med in druge medene izdelke, o čemer si preberi več na tej povezavi. Naročite lahko med za vse priložnosti, od cvetličnega, gozdnega, kostanjevega, ajdovega in še marsikaj, tudi mešanega pa do sveč iz naravnega voska in zdravilnega svetnega prahu.

čebelarstvo

Čebelarstvo Kapun je tradicionalno že dolgo časa in vedo, kako pristopiti k vzgoji čebel ,d je med zdravi n kakovosten. Njihov med je samo iz slovenskega porekla, čebele imajo izključno doma, kjer je najbolj čisto. Zavedajo se, kaj pomeni ekološki naraven med in ne dodajajo umetnih sladil ali sladkorjev. Poleg medu kupite lahko tudi druge izdelke.

Čebelarstvo Kapun proizvaja iz lastnega naravnega voska številne lepe sveče za okras ali uporabo. Te sveče oddajajo v prostor lepo dišeč vonj, so tudi posebej ozaljšane z eteričnim oljem pomaranče, tako da res pomirjajo in naredijo prostor prijeten. Sveče in različen med je pakiran v lepe kozarce ter darilne paketke, ki bodo vsakemu res v veselje, še posebej, ker ste podarili košček zdravja.

Čebelarstvo je res lep poklic, pa tudi zahteven, moraš imeti mirno roko, široko srce in biti dober človek, da te čebele sprejmejo, saj so to divje živalice, ki ne prenesejo negativnosti. Zato je čebelarstvo Kapun organizacija, družinsko podjetje sestavljeno iz samih pozitivnih ljudi, k jih imajo čebele rade.

Podprite slovensko proizvodnjo medu in take družine, za katere veste, da boste dobili pošteno kakovost za zmerno ceno. domači proizvodi so bistveno boljši od uvoženih in se splačajo, ker so precej bolj zdravilni, kot kar koli drugega. Ko boste ta med enkrat poskusili, boste vedeli, kakšen je dejansko pravi med.

Čebele so pridne in marljivo navirajo med. Mi pa ga lahko potem uporabimo tudi za sebe. To je čudovito darilo narave.