Cbd kapljice so izdelane iz industrijske konoplje, ki je legalna za pridelavo. Če ne morete spati so CBD kapljice za spanje idealna rešitev, ker pomirjajo in sproščajo. Enako delujejo na živali, ki so sproščene tudi med tem, ko zunaj ljudje veseljačijo in pokajo petarde. Veliko lastnikov živali priča, da jim v pazničinih dnevih dajo konopljine kapljice in živali potem niso v stresu. Konopljine kapljice vsebujejo še THC ki v kombinaciji s CBD, kar daje dobro ravnovesje fitokanabinoidov v našem telesu in spodbudijo s tem delovanje človeških kanabinoidov, ki so nujni za življenje ter tudi spanje.

cbd kapljice

Konopljine cbd kapljice uravnotežijo delovanje telesa in tako pomagajo pri preprečevanju bolezni ter tudi samozdravljenju. Zato je kar nekaj bolnikov, ki niso bili ozdravljivi, tudi ozdravilo, ker se je telo začelo zdraviti po naravni poti. To so bile tudi medicinske raziskave, ki so potrdile učinkovitost konoplje v zdravljenju in jo tudi sama uporablja. Konoplja je ena najbolj raziskanih rastlin na svetu glede zdravljenja.

Domače cbd kapljice so narejene iz slovenske konoplje, ki raste pri nas v nasadih kmetov ali podjetij. Kmetje so predelujejo z ljubeznijo in pozornostjo in je čisto nekaj drugega, kot taka, ki je intenzivno gojena, ker je konoplja avtohtona rastlina na naših tleh, ki so jo izkoreninili in zamenjali s koruzo pred desetletji.

Ilegalno pridelane cbd kapljice se od legalnih razlikujejo po tem, da jim v laboratoriju ne odvzamejo THC-ja in imajo tega kanabinoida toliko v sebi, kot ga ima originalna rastlina, to je kar veliko in lahko povzroči okajenost. Vendar naj bi bila zaradi tega bolj učinkovita, kot predelana. Zato se najbolj priporočajo 5 % kapljice, ki imajo v legalnih preverjenih proizvodih približno tako razmerje obeh fito kanabinoidov, ki naj bi bilo najbolj učinkovito, to je 20:1.

Najbolj so kapljice učinkovite, če se jih da pod jezik in tako pridejo po 15-ih minutah direktno v kri. Zaužite z vodo ali hrano pa potrebujejo kakšno uro, da začnejo učinkovati.