Sigurno ima vsak neko skrito željo v svojem življenju. Nekateri probajo te svoje želje na nek način uresničiti, drugim pa samo ostanejo te želje nekako v svojih mislih. Tudi jaz sama imam eno veliko željo, ki pa tudi ne vem če bo kdaj uresničljiva. To je, da bi imela svojo novo hišo, ampak nenavadno hišo, ta hiša naj bi bila brunarica. Brunarice so meni tako osebno všeč, da težko povem in napišem. V živo sem že videla eno, večkrat pa jih gledam po spletu. Mogoče se mi bo kdaj želja uresničila in tudi v nadaljevanju bomo govorili o brunaricah, ki so res nekaj posebnega.

Na spletni strani zgoraj, lahko preberete zgodbo para, ki sedaj živita v brunarici. Če samo pomislimo, vemo, da nam les da neko posebno energijo ter toploto. Tako je tudi ta prekrasna hiša, saj je v celoti narejena iz lesa. Če hočeš imet res brunarico, naj je v celoti iz lesa. Mislim, da ste že kdaj videli kakšno oddajo po televiziji, kjer so predstavljali brunarice. Brunarice so narejene iz hlodovine, ki je narejena res strokovno, da ne more med hlodi prit not mrzel zrak. Ti hlodi so navadno pripeljani iz tujine, kjer vse naredijo strokovno, les res pripravijo, da ga ne uniči vreme.

brunarice

Na spletni strani najdete izvajalce, ki se ukvarjajo s brunaricami. Brunarice so res čudovite hiše, ki se vlijejo v vsako okolje. Poleti so prav hladne, sploh ne rabite pomislit na klimo. Ne se bat, da se lahko hitro zgodi katastrofa in pride do požara. Les je tako zaščiten, da do tega ne bo prišlo, prej  vam bo zidana hiša zagorela, kot brunarice. Če imate tudi vi tako željo in se vam zelo dopade vam priporočam, da pokličete kakšne strokovnjake oziroma izvajalce za brunarice. Pogovorite se o vsem ter se odločite, lahko tudi kar na ključ.