Velikokrat se nam v močnih deževnih dnevih zbira voda na dvoriščih, vrtovih, cestah in tako naprej, ki lahko povzroči kar nekaj posledic. Naši pridelki na vrtu se lahko uničijo, pride lahko do avtomobilskih nesreč ali pa nam preprosto ovira prehod čez dvorišče in tako naprej. V takem primeru je kanaleta najboljša odločitev, za odvajanje odvečne vode, ki se zadržuje v takih dneh. Ampak kako se izbere najbolj primerna kanaleta? Podjetje 2PR vam lahko tukaj pomaga, saj tudi oni izdelujejo te naprave iz kvalitetnih materialov naravi prijazni, saj jih je možno 100% reciklirati. Vse o njih lahko izveste na njihovi spletni strani in za dodatna vprašanja jih kontaktirajte na njihov email naslov ali telefonsko številko, ki sta navedena na dnu strani.

kanaleta

Kanaleta ima rešetke, katere so na voljo med vroče cinkanimi, litoželeznimi, polietena PE-HD ali pa iz nerjavečega jekla inox. Najbolj priljubljena izbira je kanaleta iz polietena PE-HD, ki je proizvedena in certificirana na podlagi Evropskega standarda EN 1433. Na voljo jih imamo v različnih dimenzijah, širinah in višinah, kar je pomembno tam kjer je kamnita podlaga in dodaten izklop materiala problem za povečane stroške (balkoni, terase, ob bazenih in tako naprej). Pred nakupom se seveda pozanimajte, da je kanaleta, ki ste jo izbrali prava za vaše potrebe in vašo lokacijo, da bo odvajanje vode čim bolj učinkovito in se voda ne bo več nabirala.

Podjetje 2PR se z svojimi storitvami ukvarja že kar nekaj let in njihov posel vsako leto bolj narašča. Ukvarjajo se z rešitvami (kot je kanaleta) odpravljanja meteorne ali komunalne vode, ki se rada zadržuje na neprimernih mestih. Kot sem že rekla, se je pametno pred nakupom pozanimati kakšno globino in višino potrebujete za lokacijo postavitve kanalete, da bo lahko čim bolj uporabna. Z njihovimi storitvami boste sigurno zelo zadovoljni, lahko si ogledate še druge njihove storitve, ki jih ponujajo.